Overslaan naar content

THEATERHOTEL DE ORANJERIE

THEATER & THEATERHOTEL DE ORANJERIE

Een prachtige en veelzijdige werkplek; dat is Theater & TheaterHotel De Oranjerie zeker! Met 120 kamers, 12 zalen, een grand café en een groot theater is niets te gek en kunnen we bijna alles realiseren. Dat wordt alleen maar meer nadat onze verbouwing volledig is gerealiseerd. Nu al staan er jaarlijks ruim 100 professionele voorstellingen in het theater naast de verschillende grote en kleine events die wij mogen organiseren. Dat zorgt voor een afwisselende en dynamische mix waardoor het nooit saai is! Met z'n allen zorgen wij ervoor dat het voor onze gasten tot in de puntjes is verzorgd en zij met een glimlach naar huis gaan. Ongeacht of ze komen overnachten, naar een voorstelling gaan of heerlijk komen lunchen.

Help jij mee om iedere keer weer voor een glimlach te zorgen?

EEN AANTAL VOORDELEN

Niet alleen bij onze gasten willen wij voor een glimlach zorgen. Ook bij jou! Hoe we dat doen? Onder andere door de volgende voordelen:

Marktconform salaris

Een baan met de intentie voor langere tijd

Een mooie functie bij een topwerkgever

Veel leer- en doorgroeimogelijkheden

Personeelskorting binnen Van der Valk

5 weken vakantie per jaar

WELK TEAM GA JIJ VERSTERKEN?

DRONE-TOUR!

Bekijk een korte drone-tour van wat misschien wel jouw nieuwe werkplek wordt!

SAMEN VOOR ELKAAR

Familie, Aandacht, Plezier en Vertrouwen, vier waarden die centraal staan bij ons gezamenlijke doel; gasten blij maken, elke dag weer! Dit gaat het beste wanneer we samenwerken en het beste uit onszelf én elkaar willen halen. ​Van der Valk Roermond is een hechte club mensen die bestaat uit familie, vrienden en collega’s en samen krijgen we het voor elkaar, dat is ons succes en daar zijn we best een beetje trots op! Word jij ook enthousiast van mensen blij maken, een dynamische omgeving en werk jij liever samen dan alleen? Aarzel dan niet en solliciteer!

Warm familiebedrijf

Plezier maken

Open organisatie

Aandacht voor elkaar

Contact

TheaterHotel De Oranjerie Kloosterwandplein 12-16 6041 JA Roermond +31 475 391 491 24u bereikbaar 🞄 lokaal tarief

Het Arresthuis Pollartstraat 7 6041 GC Roermond +31 475 870 870 24u bereikbaar 🞄 lokaal tarief

verrassend vanzelfsprekend