Skip to content

HET ARRESTHUIS & DAMIANZ

Het moment dat je voor eerst het imposante cellenblok van Het Arresthuis in loopt zal je nooit vergeten. Je mond valt open en je kijkt je ogen uit; mocht het nog niet tot je doorgedrongen zijn, dit was vroeger een oude gevangenis. En wat voor één! Met behoud van de geschiedenis is in 2011, na een ingrijpende renovatie, Het Arresthuis geopend. Het enige vijfsterren hotel van Van der Valk.

De prachtige oude details zijn bewaard gebleven en de geschiedenis van het gebouw komt dan ook overal terug. Van de krappe cellen zijn er drie samengevoegd om één hotelkamer te maken; een zitcel, slaapcel en natte cel. Zo hebben onze gasten alsnog de belevenis van de vroegere gevangenis, maar dan met de luxe en comfort van vandaag. Om de beleving voor onze gasten compleet te maken neemt onze chef-kok Jeroen van Gansewinkel ze graag mee op een culinaire ontdekkingsreis. Met de meest mooie en lekkere gerechten weten hij en zijn team onze gasten telkens weer volledig in de watten te leggen. Zo zorgen wij er samen voor dat onze gasten altijd met een glimlach naar huis gaan.

En dan te bedenken dat jij hier gewoon jouw werkplek van kan maken! Hoe bijzonder is dat?

EEN AANTAL VOORDELEN

Niet alleen bij onze gasten willen wij voor een glimlach zorgen. Ook bij jou! Hoe we dat doen? Onder andere door de volgende voordelen:

Marktconform salaris

Een baan met de intentie voor langere tijd

Een mooie functie bij een topwerkgever

Veel leer- en doorgroeimogelijkheden

Personeelskorting binnen Van der Valk

5 weken vakantie per jaar

WELK TEAM GA JIJ VERSTERKEN?

5-Sterren uitreiking

In 2018 kregen wij als eerste Van der Valk een vijfde hotelster! De aftermovie zie je hier.

SAMEN VOOR ELKAAR

Familie, Aandacht, Plezier en Vertrouwen, vier waarden die centraal staan bij ons gezamenlijke doel; gasten blij maken, elke dag weer! Dit gaat het beste wanneer we samenwerken en het beste uit onszelf én elkaar willen halen. ​Van der Valk Roermond is een hechte club mensen die bestaat uit familie, vrienden en collega’s en samen krijgen we het voor elkaar, dat is ons succes en daar zijn we best een beetje trots op! Word jij ook enthousiast van mensen blij maken, een dynamische omgeving en werk jij liever samen dan alleen? Aarzel dan niet en solliciteer!

Warm familiebedrijf

Plezier maken

Open organisatie

Aandacht voor elkaar

Contact

TheaterHotel De Oranjerie Kloosterwandplein 12-16 6041 JA Roermond +31 475 391 491 24u bereikbaar 🞄 lokaal tarief

Het Arresthuis Pollartstraat 7 6041 GC Roermond +31 475 870 870 24u bereikbaar 🞄 lokaal tarief

verrassend vanzelfsprekend